loading...

Franciza Start Firme

Franciza consultanta infiintari IMM-uri Romania, franciza confectionare stampile, franciza case de marcat fiscale, franciza servicii evidente contabile pentru IMM-uri!Ai un plan de afaceri beton!Fii tu primul care deschide afacerea în Franciză START FIRME, din orașul tău, putand astfel sa oferi produse si servicii complete pentru societati!


CE ESTE START FIRME?
Franciza consultanta infiintari IMM-uri, franciza stampile, case de marcat fiscale, franciza evidenta contabila, produse si servicii complete pentru firmele nou infiintate si nu numai!
CUI NE ADRESAM IN VEDEREA DESCHIDERII DE NOI PUNCTE DE LUCRU ÎN FRANCIZĂ – START FIRME ?
Franciza Start Firme se adresează tinerilor, in special absolvenților de studii superioare, si nu numai care îşi doresc ,sa înceapă o afacere la cheie , o afacere care sa se desfășoare pe termen lung ,o afacere completa, cu un nivel de investiție scăzut. Din acest punct de vedere Franciza START FIRME este o afacere in franciza ieftină , o afacere in franciza accesibila, afacere in franciza garantata, afacere in franciza sigura, afacere in franciza profitabila pe timp de criza, cu o investiție totala de sub 10.000 euro cu un plan de afaceri bine pus la punct.
Dacă nu lucrați si totuși aveți spirit comercial, dacă va doriți o afacere de succes ,o afacere pe cont propriu si sunteți gata sa accepți provocări , dacă va doriți sa conduceți o afacere la cheie si in același timp o echipă, dar sunteți capabil sa urmați reguli şi sfaturi atunci Start Firme este afacerea la cheie, care vi se potrivește.
CINE SUNTEM SI CU CE NE OCUPAM LA FRANCIZA – START FIRME?
Suntem singura afacere în franciza din Romania care în acest moment oferă servicii și produse diversificate, destinate tuturor afacerilor functionale mici, mari, societati cu capital strain , sau integral românesc, cum sunt :consultanta privind infiintarea de SOCIETATI COMERCIALE CU RASPUNDERE LIMITATA (SRL) , INTREPRINDERI INDIVIDUALE ( II ), PERSOANE FIZICE AUTORIZATE ( PFA ), confectionarea stampilelor marca COLOP, TRODAT, TRAXX, vanzarea si serviceul caselor de marcat fiscale marca ACLAS, DATECS, ORGTECH, vânzarea si service-ul cantarelor electronice, al platformelor marca MICROSIF, ACLAS, CAS, PARTNER, a softului de gestiune, sistemelor complete de gestiune pentru magazine, baruri sau terase, a sertarelor de bani, scanerelor, imprimantelor fiscale,vanzarea tipizatelor si a rolelor termice pentru casele de marcat fiscale, productia de casete luminate cu neon, led,a literelor volumetrice, conceptia grafica si realizarea de autocolante, bannere, a tablourilor din canvas, carti de vizita, placute avertizare PSI, vanzarea truselor medicale destinate spatiilor comerciale, masinilor, a extintoarelor sau stingatoarelor de incendiu pentru benzinarii, magzine, autoturisme, realizarea de planuri de evacuare in caz de incendiu, vanzarea , montajul sistemelor de supraveghere, evidenta contabila pentru toate tipurile de societati comerciale si pentru toate afacerile pe care administratorii le desfasoara.
EXPERIENTA PE PIATA ROMANEASCA
Avem 7 ani de experiența, prima firma din grup deschizându-se in 2007 in Târgu JIU, Județul Gorj,si aveam ca obiect de activitate vanzarea tipizatelor si confectionarea stampilelor marca COLOP. In anul 2012 am deschis prima franciza Start Firme in orașul Deva, Judetul Hunedoara, si in acest moment suntem prezenti in Craiova, Slatina, Ramnicu Valcea, Pitesti, Arad,Targu Jiu, Deva si Oradea fapt ce reprezinta garantia unei afaceri solide si profitabile pentru toate parțile implicate.
CONDITII DE FUNCTIONARE ALE AFACERII ÎN FRANCIZA – START FIRME
Pentru a putea deveni partenerul Start Firme va fi necesar un spatiu proprietate personala sau in chirie de minim 15 metrii patrati si nu mai mare de 50 metrii pentru inceput, situat intr-o zona strategica a orasului,(locatia se va alege de catre noi in urma vizionarii si evaluarea se va face in functie de cost si amplasament fata de anumite institutii).
DOTAREA SPAȚIULUI UNDE VA FUNCȚIONA AFACEREA ÎN FRANCIZA – START FIRME
Spațiul va fi dotat pentru început, cu minim 2 birouri,scaune directoriale, fotolii pentru clienți, 2 calculatoare cu licența pentru programele instalate, imprimanta color, copiator color, stoc de marfa cu produsele pe care le avem la vânzare,standuri de prezentare cu modele de casete luminoase pe care le confecționam, afișaj conform standardului de imagine atat in interior, cat si in exteriorul locației, format din autocolant window graphics, caseta luminoasa cu sigla noastră. In cazul in care se dorește servirea potențialilor clienți pe loc, cu produse cum sunt stampilele, sau anumite anunțuri confecționate din autocolant vor trebui achiziționate si următoarele echipamente cum sunt gravator laser, cutter plotter, sau chiar plotter,investiție care ar putea sa se ridice chiar si la 12.000 euro.
COSTURILE INIȚIALE ȘI DE OPERARE ALE AFACERII ÎN FRANCIZĂ – START FIRME
Taxa de intrare in franciza este de 5000 euro, oferta este valabilă până la sfârșitul anului 2014.Se percepe lunar o redevența procentuală de 3% din cifra de afaceri realizata in primul an de la semnarea contractului de asociere, iar in al doilea an an taxa va fi de 5% din cifra de afaceri.Taxa se calculează și se plătește lunar.Se mai plătește lunar o redevenţă fixă de 300 euro. Costurile cu dotarea spațiului cât si cu marfa supusa vânzării ,vor fi suportate de francizat, şi acestea se pot ridica intre 4000-5000 euro, în funcție de stocul de marfa, cât si de suprafața de expunere a materialelor publicitare. De asemenea in cazul in care se optează pentru dotarea afacerii în Franciză – Start Firme cu echipamente, acestea pot costa si 12.000 euro.In lipsa acestora, comenzile se onorează de la sediul central. Instructajul administratorului si al echipei sale se realizează gratuit la sediul central, sau la sediile celorlalte francize din tara, in cazul in care se solicita acest lucru.


APTITUDINI SI RESPONSABILITĂȚI PARTENERI START FIRME
În ceea ce privește profilul partenerului francizat START FIRME, acesta trebuie să aibă: aptitudini de comunicare, capacitate de muncă intensivă, capacitate de management al afacerii. Administratorul FRANCIZEI START FIRME va trebui sa se ocupe exclusiv de afacerea la cheie ce i se propune spre francizare.De asemenea se ocupa cu aprovizionarea magazinului său cu produse la comanda, de la sediul central al Francizorului.Costurile de transport vor fi suportate de Francizat indiferent ca sunt trimise prin mijloacele de transport aflate in proprietate , sau prin serviciile de curierat rapid. Francizatul va trebui sa realizeze un volum constant de vânzări asumat printr-un plan de afaceri. De asemenea va trebui sa conducă echipa de vânzări proprie si sa aducă noi clienți in magazin. Franciza Start Firme, ca sistem de prezentare si ofertare, pune accent pe ,diversitatea produselor si serviciilor oferite, consultanta oferita clienților in vederea alegerii ofertei ce li se potrivește
DE CE SA ALEGETI AFACEREA ÎN FRANCIZA – START FIRME?
-Costurile de operare si de intrare in parteneriat fac ca afacerea prin definiție – START FIRME sa fie o FRANCIZA IEFTINA, din punctul de vedere al investiției.
-Multitudinea de produse si servicii oferite in cadrul afacerii în Franciză – START FIRME asigura succesul garantat al vânzării;
-Prețul convenabil al acestora;
-Consultanta gratuita oferita potențialilor clienți, in vederea obținerii de autorizații necesare fiecărui tip de afacere;
-Asistenta oferita de la infiintarea societatii, dotarea cu echipamente a afacerilor, cat si tinerea evidentei contabile, service-ul echipamentelor folosite.
-Personalul pregătit si amabil gata sa ofere sfaturi viitorilor antreprenori.
Alegând afacerea la cheie in sistem de FRANCIZA – START FIRME poți demara o afacere ce iti ofera numeroase oportunități de a câștiga multi bani. Poți fi propriul tău șef alegând sa investești într-o FRANCIZA ieftina, ca si costuri de demarare, o afacere in franciză sigura si o afacere de viitor. Ai posibilitatea sa vinzi produse si servicii fără sa iti faci griji pentru stocurile costisitoare de produse. Orice produs iti trebuie, acesta se va regăsii la sediul central, pe baza de comanda. In cadrul magazinului in FRANCIZĂ – START FIRME nu lucrăm cu produse perisabile și deci nu ne facem griji pentru ca vom putea avea pierderi. În fiecare clipa vei avea un sprijin in colegii de la sediul central, cât și în cel al colaboratorilor noștri. Vei face parte dintr-un colectiv dinamic, pregătit sa iti ofere oportunități de câștig viitoare, prin adăugarea de activități noi ,la cele pe care le oferim in acest moment. Marjele de profit sunt foarte mari, în comparație cu alte afaceri existente pe piață. Spre deosebire de alte societăți care sunt specializate decât pe anumite activități, ce se regăsesc si in portofoliul nostru, cum ar fi :societățile ce vând doar case de marcat fiscale, sau altele se ocupa cu producția publicitara, sau oferirea de servicii de evidenta contabila, sau firme ce oferă consultanta privind infiltrarea de SRL, tu PARTENERE vei putea sa le oferi pe toate acestea in cadrul afacerii tale în FRANCIZĂ – START FIRME la prețuri de multe ori mai mici decât concurenta, aceasta însemnând o vânzare garantata. După ce ai semnat parteneriatul , ai exclusivitate in orasul in care dorești sa iti desfășori activitatea. De asemenea atunci când un client apelează la site-ul nostru, pentru un produs sau serviciu, acesta va fi direcționat către FRANCIZA TA ,START FIRME Din acest punct ai la dispoziție o afacere ONLINE, sau o franciză online, fără a fi necesar să se cheltuie bani pe un domeniu, promovare, etc. Ai de asemenea exclusivitate asupra vânzării in cazul in care un client dorește sa isi dezvolte afacerile si in orașul tău, acel client provenind dintr-un oraș vecin în care exista un alt francizat. Posibilitatea de a realiza vânzări, care se transforma in prestări servicii peste o luna, sau obligatoriu într-un an, cum sunt casele de marcat fiscale.Aveți de asemenea de câștigat din lipsa unor persoane dedicate pe specializări cum sunt: electroniști, sudori, montatori(producție publicitară), consilieri juridici, avocați (consultanta înființări societăți), experți contabili (evidenta contabila), acest personal nu va fi pe statul dumneavoastră de plata, dar va fii tot timpul la dispoziția dumneavoastră si a clienților dumneavoastră. Tot ce aveți de făcut este sa oferiți consiliere de calitate potențialilor clienți, realizați vânzarea, lansați o comanda din Franciza dumneavoastră START FIRME, către sediul central și va serviți clienții din zona dumneavoastră cu o multitudine de produse si servicii. De la semnarea contractului de asociere si pana la demararea afacerii, durează maxim 3 săptămâni. În acest timp va înființați un SRL, aveți parte de instructaj, găsim spațiul comercial împreuna,îl amenajăm și trecem la treaba.Cu o echipa de minim 3 oameni , va garantam ca veți fi o surpriza plăcuta pentru antreprenorii din orașul dumneavoastră. Va așteptam sa va alăturați unei povesti de succes! Nu va fi ușor, dar nici greu nu este, dacă va dedicați muncii!Nu garantam câștigul sigur, sau profituri exorbitante!
Ai la dispoziție o afacere în franciza cu o investiție sub 10.000 de euro care îți dă posibilitatea să lucrezi în domeniul consultanței și a înființărilor de societăți de toate felurile( afacere in franciză – consultanta infiintari societati )!
Ai o franciză confecționare ștampile de toate formele și dimensiunile, la cele mai bune prețuri de pe piața locală unde vei activa.
Ai de asemenea o franciză case de marcat fiscale privind vânzarea, și service-ul acestora.
Ai o franciză – consultanță, unde te vei ocupa de evidența contabilă a societăților comerciale.
Toate acestea și cu alte activități pe care le vom dezvolta împreună, le vei putea să le oferi clienților tăi sub numele START FIRME.
Totul depinde de tine PARTENERE! Vino alături de noi și vei putea oferii și tu „Produse și servicii complete pentru firme”!
POSTURI VACANTE ÎN ORAŞELE DESEMNATE EXTINDERII NAŢIONALE
Franciza START FIRME ca urmare a demarării campaniei de extindere naţională, doreşte să angajeze personal pe următoarele posturi :
-promoter pliante (agent împărțire de pliante)- 1 post pentru fiecare oraş;
-consilier economic(studii superioare definitivate)-1 post pentru fiecare oraş;
-agent vănzări(experienţă minim un an)-1 post pentru fiecare oraş;
-manager franciză -1 post pentru fiecare oraş.
Managerul de franciză este persoana desemnată să se ocupe de afacerile Start Firme în oraşul de domiciliu, prin incheierea unui contract de franciză cu firma nou creată, a acestuia.
PE POSTUL DE MANAGER FRANCIZA NU SE FAC ANGAJARI!ACEST POST ESTE VALABIL PENTRU ADMINISTRATORUL DE FIRMA CU CARE SE VA INCHEIA CONTRACT DE FRANCIZA. ACESTA PRIN FIRMA LUI VA DEVENII REPREZENTANT START FIRME IN ORASUL DESEMNAT.
Aşteptăm CV-urile, celor interesaţi de posturile nou create, în oraşele supuse extinderii, la adresele : FRANCIZA@STARTFIRME.RO.Vă rugăm să menţionaţi pentru ce post în parte doriţi să aplicaţi.Nu se vor lua în calcul CV-urile fără număr de telefon afişat.
Aşteptăm pe adresele de mail mai sus menţionate la subiect : postul dorit, cât şi oraşul in care doriţi să lucraţi sau să incheiaţi parteneriatul!Vom contacta numai cv-urile primite la adresele de mail mai sus mentionate.Multumim!
Copyright © 2016 StartFirme Toate drepturile rezervate.
Realizat de ICS Web